ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΟΥΝΟΥ

Το φαρμακείο που θα σας συνοδεύει στις δραστηριότητες σας θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον τα ακόλουθα είδη, τα οποία θα πρέπει να έχετε μάθει να χρησιμοποιείτε σωστά και να ελέγχετε την κατάσταση τους πριν από κάθε εξόρμηση. Ωστόσο το φαρμακείο θα πρέπει να προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες του καθενός, στις ανάγκες τις ομάδας καθώς και στις ειδικότερες ανάγκες ανάλογα με την εκάστοτε εξόρμηση μας. 

ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΟΥΝΟΥ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Πρώτες Βοήθειες (mobile app)

…μάθε, προετοιμάσου και αντιμετώπισε καθημερινά επείγοντα περιστατικά!

…κατέβασέ την, σήμερα, δωρεάν από το Google Store και το Αpp Store!

 

Πρώτες Βοήθειες (mobile app)

Η επίσημη Εφαρμογή Πρώτων Βοηθειών και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σου παρέχει άμεσα οπτικοακουστικές οδηγίες ώστε να διαχειριστείς με ασφάλεια και αποτελεσματικά τα πιο κοινά έκτακτα περιστατικά, ακολουθώντας τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες πρώτων βοηθειών και αναζωογόνησης της IFRC

• Απλές οδηγίες βήμα προς βήμα σας καθοδηγούν μέσα από καθημερινά σενάρια πρώτων βοηθειών.

• Πλήρως συμβατή εφαρμογή με τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Εκτάκτης Ανάγκης 112, αλλά και με τους 3ψήφιους αριθμούς της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και του Λιμενικού Σώματος ώστε να μπορείτε να καλέσετε από την εφαρμογή ανά πάσα στιγμή.

• Βίντεο και κινούμενα σχέδια κάνουν τη μάθηση πρώτων βοηθειών διασκέδαστική και εύκολη.

• Συμβουλές ασφαλείας για τα πάντα, από την προστασία σε περίπτωση εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων έως τις άμεσες ενέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή σεισμό, σας βοηθούν να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά.

• Προεγκατεστημένο περιεχόμενο στη συσκευή σας. που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες για την ασφάλειά σας, ανά πάσα στιγμή, ακόμη και χωρίς λήψη ή σύνδεση στο Internet.

• Διαδραστικά κουίζ σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας και να κερδίσετε κονκάρδες που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή βασίστηκε στο πρόγραμμα Everyday First Aid program του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού και την αντίστοιχη εφαρμογή πρώτων βοηθειών που δημιουργήθηκε το 2012.