"ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ"

10-11 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2021

ADVENTURE WEEKEND

Sea Kayak & Wild Camping

148€

Συμπεριλαμβάνει

ΦΠΑ 24%

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑσ η "μεσσηνιακη μανη"

Προορισμός μας η Μεσσηνιακή Μάνη. Η δαντελωτή ακτογραμμή της και τα παραθαλάσσια χωρία της χτισμένα ανάμεσα στα γαλανά νερά του Μεσσηνιακού κόλπου και τον Ταϋγετο δημιουργούν ένα από τα ωραιότερα τοπία της Πελοποννήσου. Οι εκδρομές με καγιάκ εδώ είναι μία από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες και ένας μοναδικός τρόπος να εξερευνήσει κανείς τις εντυπωσιακές ακτές της Μάνης.

Σε αυτό το διήμερο πρόγραμμα δραστηριοτήτων θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύουμε στο μέγιστο την εμπειρία ενός διήμερου ταξιδιού με sea kayaks δραπετεύοντας μακριά από τον πολιτισμό και να κωπηλατήσουμε σε κρυστάλλινα νερά, εξερευνώντας κρυμμένους όρμους και εντυπωσιακούς βράχινους σχηματισμούς. Επισκεπτόμαστε θαλάσσια σπήλαια και ανακαλύπτουμε ειδυλλιακές παραλίες φυτρωμένες κατά μήκος της ακτογραμμής.

Για δυο ημέρες θα πλέουμε αθόρυβα στα καταγάλανα νερά της μανιάτικης ακτογραμμής με συντροφιά την αίσθηση ελευθερίας,
αυτονομίας και ανεξαρτησίας που μας δίνουν τα Kayak μας. Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να κωπηλατήσουμε (αν επιθυμούμε) βράδυ βιώνοντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία, σίγουρα πρωτόγνωρη για τους περισσότερους. Θα διανυκτερεύσουμε σε φιλόξενη ερημική παραλία. Θα ετοιμάσουμε σπιτικό φαγητό και κρασάκι και θα απολαύσουμε την μαγική βραδιά.

ΑΝΑΛΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

 • ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
 • ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ
 • ΚΟΣΤΟΣ
 • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 • ΣΗΜΕΙΩΣΗ
 • Σημείο συνάντησης: στην παραλία Ριτσά της Καρδαμύλης.  (google map)
 • Ώρα συνάντησης: 12.00 και αναχώρηση για ένα μαγευτικό Kayaking Tour στις ακτές νότια της Καραμύλης.
 • Πριν από την αναχώρηση, οι οδηγοί μας θα σας ενημερώσουν σχετικά με τις λεπτομέρειες της διαδρομής, τις τεχνικές κωπηλασίας και τα μέτρα ασφαλείας. Σύντομα θα εξερευνήσουμε την ακτή με ένα χαλαρό ρυθμό και οι οδηγοί μας θα σας αποκαλύψουν μερικά από τα μυστικά της περιοχής.
 • Κάθε μικρός όρμος κρύβει μια ξεχωριστή έκπληξη, όπως κρυμμένες θαλάσσιες σπηλιές, κήπους από βράχια, κρυφά κολπάκια και παραλίες. 'Ενα από τα κορυφαία αξιοθέατα αυτού του ταξιδιού είναι η επίσκεψη στη Μπλε Σπηλιά. Ένα θεαματικό φυσικό φαινόμενο, όπου το φως του ήλιου που διέρχεται από μια ρωγμή στο σπήλαιο αντανακλά στο βυθό χαρίζοντας στο χώρο ένα μοναδικό φωτισμό. Το κολύμπι στο σπήλαιο είναι μια εμπειρία ζωής. 
 • Αργά το απόγευμα φθάνουμε στην παραλία που θα κατασκηνώσουμε. Προετοιμάζουμε τον χώρο του δείπνου και απολαμβάνουμε σπιτικό μαγειρευτό φαγητό, σαλάτα και κρασάκι. 
 • Παρατηρούμε τον νυχτερινό ουράνιο θόλο και εντοπίζουμε γνωστούς αστερισμούς
 • Ξυπνάμε στις 08.00 και μαζεύουμε την κατασκήνωση μας. Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και ετοιμαζόμαστε για αναχώρηση. 
 • Κωπηλατούμε με τα Sea Kayak μας νότια προς Στούπα και Άγιο Νικόλαο. Εξερευνούμε μια εντυπωσιακή ακτογραμμή με τους κρυφούς ορμίσκους και βραχόκηπους, παρατηρώντας ταυτόχρονα την πλούσια θαλάσσια ζωή της περιοχής. 
 • Η θέα του βυθού από το Kayak είναι μοναδική. Μπορούμε να δούμε μέσα από τα κρυστάλλινα νερά τη θαλάσσια ζωή και αν είμαστε αρκετά τυχεροί μια θαλάσσια χελώνα να κολυμπάει κολυμπάει κάτω από το Kayak σας.
 • Στάση στη Στούπα στη διάσημη Καλογριά την ονειρική παραλία με τη λευκή άμμο για χαλαρές στιγμές και κολύμπι στα γαλαζοπράσινα νερά της.
 • Στα μισά της διαδρομής θα κάνουμε μια χαλαρωτική στάση για να δοκιμάσουμε ένα σπιτικο πικνικ με φρέσκα τοπικά προϊόντα. Μετά το μεσημεριανό γεύμα θα κωπηλατήσουμε πίσω στο σημείο τερματισμού το γραφικό λιμανάκι στον Άγιο Νικόλαο για να τελειώσουμε μια απίστευτη μέρα στις ακτές της Μάνης.

148,00€ / τιμή κατ' άτομο

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:

▶ ΜΑΧ GOUP SIZE: 21 ΑΤΟΜΑ
▶ 2 ημερήσιες περιηγήσεις με Sea Kayaks
▶ Πλήρη εξοπλισμό Sea Kayak: Σκάφος, κουπιά, σωσίβια, spraydecks, αδιάβροχα, αδιάβροχους σάκους
▶ Εκπαιδευμένους – πιστοποιημένους οδηγούς - συνόδους από την BCU (British
Canoe Union)
▶ Οργάνωση της περιήγησης, σύνοψη διαδικασιών, ξενάγηση
▶ Όχημα υποστήριξης για μεταφορά αποσκευών
▶ 1 διανυκτέρευση με κατασκήνωση σε ερημική παραλία
▶ Κατασκηνωτικό εξοπλισμό για όσους δεν διαθέτουν (σκηνή, υπόστρωμα)
▶ 1 δείπνο με μαγειρευτό φαγητό και κρασί (Σάββατο βράδυ)
▶ 1 πρωινό (Κυριακή πρωί)
▶ 2 snack με τοπικά προϊόντα και φρούτα (Σαββάτο απόγευμα και Κυριακή
μεσημέρι)
▶ Φωτογραφίες από την εκδρομή
▶ Ομαδικό φαρμακείο
▶ Φακός κεφαλής για όσους δεν έχουν
▶ Επαγγελματία συνοδό της Adventure Club
▶ Οργάνωση και συντονισμός από την Adventure Club
▶ Όλοι οι νόμιμοι φόροι

Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται:
Μετακίνηση από και προς το σημείο εκκίνησης
Διάφορα προσωπικά έξοδα
Ότι άλλο δεν αναφέρεται παραπάνω

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Επιβεβαιωση της κράτησης γίνεται με προκαταβολή 50% με τη δήλωση συμμετοχής.
Εξόφληση υπολοίπου μέχρι και 7 ημέρες πριν από την ημέρα έναρξης της
εκδρομής

 • Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων - θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
 • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας της παρακάτω φόρμα συμμετοχής, με e-mail στο contact@adventureclub.com.gr, με μήνυμα στη σελίδα μας ADVENTURE CLUB HELLAS στο facebook ή καθημερινές από τις 09.00-21.00 στο τηλέφωνο 6941430681, ώστε να γίνει η κράτηση θέσης.
 • Η κράτηση επιβεβαιώνεται με την κατάθεση προκαταβολής 50% του συνολικού ποσού τις επόμενες 3 ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση η θέση απελευθερώνεται αυτόματα. Εξόφληση υπολοίπου το αργότερο μέχρι και 7 ημέρες πριν από την ημέρα έναρξης της εκδρομής
 • Επιστροφή ολόκληρου του χρηματικού ποσού για ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 20 ημέρες πριν από την ημέρα έναρξης της εκδρομής.
 • Επιστροφή 50% του χρηματικού ποσού  για ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 10 ημέρες πριν από την ημέρα έναρξης της εκδρομής.
 •  Σε διαφορετική περίπτωση δε γίνεται επιστροφή λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της εκδρομής. 
 • Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής. όπως ορίζει η πολιτεία.
 • Ο διαργανωτής, Adventure Club Hellas, έχει το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων, αναλόγως των καιρικών συνθηκών ή άλλων παραγόντων
 • Οι ώρες διεξαγωγής των δραστηριοτήτων / εξορμήσεων που αναφέρονται στo πρόγραμμα εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες, την ομοιογένεια της ομάδας και άλλους παράγοντες
 • Οι συμμετέχοντες αποδέχονται όλους τους όρους συμμετοχής του διοργανωτή όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.adventureclub.com.gr

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

WC & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Στο σημείο κατασκήνωσης και σε απόσταση λίγων μέτρων υπάρχει καντίνα που διαθέτει wc και ντους τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα είδη προσωπικής υγιεινής όπως : Χαρτί Υγείας, υγρά μαντιλάκια, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, φάρμακα, υγρό φακών επαφής κλπ

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

Η διανυκτέρευση μας το Σάββατο βράδυ θα γίνει με κατασκήνωση σε ερημική παραλία. Μπορείτε ελεύθερα να κάνετε χρήση του δικού σας κατασκηνωτικού εξοπλισμού. Υπάρχει ωστόσο από την πλευρά μας δυνατότητα δωρεάν παροχής κατασκηνωτικού εξοπλισμού σε όσους δεν διαθέτουν

ΦΩΣ - ΝΕΡΟ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Στην παραλία δεν υπάρχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό, πρίζα με ηλεκτρικό ρεύμα, τηλεφωνική συσκευή πέρα του κινητού μας τηλεφώνου. Συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους τουλάχιστον 3 λίτρα νερό και τα κινηγτά τους τηλέφωνα πλήρως φορτισμένα και ένα φακό κεφαλής* (όσοι δεν διαθέτουν φακό κεφαλής μποορύμε να τους παρέχουμε άνευ χρέωσης)

ΦΑΓΗΤΟ

Παρέχουμε: 1 ελαφρύ γεύμα με τοστ και φρούτα κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας της πρώτης μέρας. 1 πλήρες δείπνο με μαγειρευτό φαγητό με σαλάτα και κρασί (Σάββατο βράδυ). 1 χορταστικό πρωινό που συμπεριλαμβάνει και ελληνικό καφεδάκι ή τσάι (Κυριακή πρωί) και 1 snack με φρούτα (Κυριακή μεσημέρι)

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Εύκολο - Κατάλληλο για όλους, δεν απαιτείτε προηγούμενη εμπειρία

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Ενημέρωση για τις καιρικές συνθήκες γίνεται λίγες ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομης

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

+30 6941 430681

 

Available from 09:00 – 21.00

Address Sarantaporou 73, Cholargos,  15561, Athens, Greece

E-mail: contact@adventureclub.com.gr